Skip to main content

logo hetnestkastje liggend witteletters

Schietstraat 16 8900 Dikkebus Mail ons 057 20 30 13

Voorwoord

Beste ouders, jongens en meisjes, sympathisanten,

2 september…

Een spannende dag voor…

… de kinderen: een andere juf, een nieuwe klas, misschien een nieuwe school… voor sommige kinderen een nieuwe stap in hun jonge leven. We denken hierbij aan onze instappertjes die voor de eerste maal naar school komen. De eersteklassers die hun eerste stappen in het lager zetten en onze zesdeklassers die hun laatste jaar op onze school starten.

… voor de leerkrachten: gelijktijdig met de kinderen trekken ook zij opnieuw naar de klas. Één voor één gemotiveerde mensen, die van onze kinderen houden en een volledig schooljaar lang de verantwoordelijkheid op zich willen nemen en dragen om onze hartendieven zo goed mogelijk te onderwijzen.

… voor de school: Op 2 september is er binnen onze school een leerkracht niet meer bij. Juf Gaël gaat werken in Voormezele. Gelijktijdig verwelkomen we enkele nieuwe gezichten binnen ons team. Voor het lager is dit meester Joren, hij combineert zijn job in Nieuwkerke met het 5de leerjaar in onze school. Juf Isolde blijft nog eventjes thuis en wordt vervangen door juf Stacy. We hopen dat ze zich vlug thuis voelen op onze school.

NW1 19 20 voorwoord

Juf Kathy