Skip to main content

logo hetnestkastje liggend witteletters

Schietstraat 16 8900 Dikkebus Mail ons 057 20 30 13

Sponsortocht ten voordele van Rode Neuzen Dag

NW2 19 20 rodeneusDit jaar wil Rode Neuzen Dag alle kinderen en jongeren steunen. En dat is nodig! Als je weet dat 40% van de jongeren élke dag stress voelt, kun je moeilijk spreken van een zalig onbezorgde jeugd. Hoog tijd dat we hen helpen, dat we ruimte creëren voor gezondheid en ervoor zorgen dat ze zich weerbaarder gaan voelen in hun hoofd én in hun lichaam. Thuis maar zeker ook op school.
Al het geld dat we inzamelen kunnen we investeren in de uitwerking van ons project. En bovendien kunnen we ook extra budget krijgen uit het Rode Neuzen Dag Fonds.

De kinderen van Het Nestkastje wilden meehelpen! Daarom ging iedereen op maandag 21 oktober van klein tot groot van onze school zoveel mogelijk kilometers bijéén sprokkelen. Omdat we werkten rond het thema Halloween mocht iedereen verkleed naar school komen.

Het 1ste kleuter tot en met het 3de kleuter stappen onder begeleiding van hun juf toertjes in de Kerkstraat, Vijverstraat en Neerplaats. Het 1ste tot en met het 3de leerjaar stappen samen met hun juf rond Dikkebusvijver. 4de tot en met het 6de leerjaar mogen vrij het parcours doorlopen, de leerkrachten staan op de uitkijk. De politie had het parcours volledig verkeersvrij gemaakt.
Wat bracht het op… de mooie som van € 1175,60. Dank je wel aan alle mensen die gesponsord hebben!