Skip to main content

logo hetnestkastje liggend witteletters

Schietstraat 16 8900 Dikkebus Mail ons 057 20 30 13

Gepost op

We vliegen erin! Vlieg je mee? Nieuwsbrief 1

nieuwsbrief

Beste kinderen, ouders en sympathisanten van onze school,

1 september…

Een spannende dag voor…

de kinderen: een andere juf, een nieuwe klas, misschien een nieuwe school… voor sommige kinderen een nieuwe stap in hun jonge leven. We denken hierbij aan onze instappertjes die voor de eerste maal naar school komen. De eersteklassers die hun eerste stappen in het lager zetten en onze zesdeklassers die hun laatste jaar op onze school starten.

de leerkrachten: gelijktijdig met de kinderen trekken ook zij opnieuw naar de klas. Één voor één gemotiveerde mensen, die van onze kinderen houden en een volledig schooljaar lang de verantwoordelijkheid op zich willen nemen om onze vogeltjes zo goed mogelijk te onderwijzen.

de school: Op 1 september is er binnen onze school een leerkracht niet meer bij. Juf Carine is met pensioen. Juf Elise, juf Rachel, meester Jari werken dit jaar in een andere school. Gelijktijdig verwelkomen we enkele nieuwe gezichten binnen ons team. Voor het kleuter is dit Gaël Demeulemeester, zij gaf vroeger reeds turnen op onze school en neemt nu de peuters en 1ste kleuters onder haar vleugels. Als ambulante juf in het kleuter is er Juf Alison De Graeve. Juf Fran Boudry is ambulante leerkracht in het lager en geeft kleuterturnen. Juf Charlotte Leys geeft Lo-lessen in het lager. We hopen dat zij zich vlug thuis voelen op onze school.

We vliegen erin! Vlieg je mee?

Ik wens iedereen een prettig en leerrijk schooljaar!

Juf Kathy