Skip to main content

logo hetnestkastje liggend witteletters

Schietstraat 16 8900 Dikkebus Mail ons 057 20 30 13

Wat doen we
bij VBS Het Nestkastje

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Eten 's middags bij
VBS Het Nestkastje

VBS Het Nestkastje op sociale media

Over ons

WELKOM aan alle ouders en kinderen

Dag peuter en kleuter, dag leerling van de lagere school,

we hopen dat je een fijne vakantieperiode achter de rug hebt en we hopen dat je een tof schooljaar beleeft. Met een “tof” schooljaar bedoelen we niet alleen dat je veel leert, we wensen ook echt dat je je goed voelt op onze school.

Als team zullen we daar ons uiterste best voor doen! Als kleuter leer je bij ons al spelend in een aangename omgeving en onder deskundige leiding van leerkrachten die reeds heel wat ervaring hebben. Als eersteklasser zet je de grote stap naar het eerste leerjaar. Er gaat voor jou een nieuwe wereld open en tegen de kerstvakantie kan jij al lezen! Als leerling van het lager willen we je vooral brede ontwikkelingskansen bieden in een school waar zorg centraal staat.

Beste ouders,

We zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school en ons team stelt. We zullen ons tenvolle inzetten zodat uw kind opnieuw in een boeiende wereld terecht komt en een tof schooljaar doormaakt. We willen een school zijn met een open karakter.

Dit betekent dat alle kinderen welkom zijn zolang de draagkracht het toelaat, maar ook dat u, als ouder, altijd welkom bent, niet alleen voor eventuele problemen maar ook voor suggesties. SAMEN ZIJN WE STERK! Terecht verwacht u van onze school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat en een christelijk geïnspireerde en eigentijdse opvoeding.

Deze verwachtingen zijn onze doelstellingen! Als ouder draagt U de eerste verantwoordelijkheid voor de opvoeding en het onderwijs van uw kinderen. Wij hopen dat U uw kind aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de leefregels ervan na te leven.